emblem
Меню Закрити

Написати священику

(Тут ви можете запитати про свята, пости, сповідь, покликання, сімейні стосунки, Церкву та багато іншого)

Жовтневі чування у Кохавині

Як вже всі з вас знають, цієї п'ятниці - 12-13 жовтня 2018 р. - проводилися чування, але не прості, а молодіжно-редемтористичні. Що це значить? Спільнота "Кохавинські Зорі" придумала таку фішку: "А давайте запросимо всі спільноти на наші чування"... І що ви думаєте? Закликали. Всі до цього готувалися, навіть погода. Кожна спільнота вклала частину своєї праці для того, щоб донести людям своє бачення віри, що спільнота - це сім'я, а в центрі спільноти - Бог. Сестра Августина та сестра Антонія зі Львова розповіли усе докладно, як і де утворилися перші спільноти. Вони так відкрито та щиро говорили, що хотілося багато-таки дізнатися від них і ще - здавалося всі були на "одній хвилі" із сестрами.

Мені здається, це направду круто, коли молодь з різних спільнот так збираються та співпрацюють разом. Ось,наприклад, спільнота "Світло Хреста" допомогла нам тим, що провела вервицю прекрасним співом хору. Дуже закарбувалося в пам'яті виступ спільноти "Агіос", після якого всі відчували мурашки по тілі. Їхній ліричних та чуттєвий виступ надав нашим чуванням особливої атмосфери. Він добре розкрив тему власної проблеми, дав зрозуміти, що скільки б ми не виправдовуватися - совість завжди стоїть на сторожі нашої душі, де перебуває Господь. Також на мене схоже враження склав виступ спільноти"Quo Vadis". В їхній сценці йшлося про те, що іноді варто просто відкласти всі свої справи і поговорити з Богом. Він завжди готовий тебе вислухати. А натомість у нашій молитві багато несказанного, але як добре, що є Він.

Також, наша спільнота прийняла до своїх рядів нових зірочок: Ірину, Анну – Марію та Христину,  адже разом ми світимо і наша родина поповнюється...

Дякую всім за ці "мурашки". Всі, хто приїхав був присутній знайте: кожен з вас неповторний. І, як сказав владика Володимир Груца вкінці облечин: "Стан серця залежить від думок в голові". Не забувайте ними ділитися з Тим, хто знає Вас краще, ніж Ви самі. І на самий кінець родина Телішевських посвідчила про те як вони живуть, як миряни у нашій великій редемптористичній родині.

Олеся Павловська, "Кохавинські Зорі"

 

Адміністратор

Коментарі

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Помилка
Отакої! Схоже, виникла непередбачена помилка. Будь ласка, спробуйте знову або зверніться до адміністратора