emblem
Меню Закрити

Написати священику

(Тут ви можете запитати про свята, пости, сповідь, покликання, сімейні стосунки, Церкву та багато іншого)

Завершився місяць приготування до вічних обітів

Святковою архієрейською Літургією, яку очолив преосвященний владика Петро Лоза на свято св. Альфонса, засновника редемптористів, завершився місяць приготування до вічних обітів. Цьогорічне приготування співбратів з Конференції Європи відбувалося у Львові та тривало з 2 липня по 1 серпня 2018 р. В ньому брали участь троє співбратів з Львівської провінції редемптористів: бр. Василь Чавага, бр. Сяргєй Ганчаров та о. Назар Михайлюк, а також бр. Мірослав Лішка з віце-провінції Міхаловце (Словаччина).

Протягом цих днів мали місце різноманітні конференції, присвячені питанням специфіки покликання редемпториста: історія Згромадження, духовність, моральне богослов’я, пасторальне богослов’я, психологія тощо. Виклади провадили отці, сестри, а також світські особи. Протягом місяця приготування відбулися декілька поїздок по парафіях, де служать редемптористи, а також взяли участь у приміційній Літургії єпископа Петра Лози у Чернігові.

За цей час співбрати в особливий спосіб застановлялися над цінністю покликання та викликами богопосвяченого життя у сьогоденні.

бр. Сяргєй Ганчаров, редемпторист

Адміністратор

Коментарі

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Помилка
Отакої! Схоже, виникла непередбачена помилка. Будь ласка, спробуйте знову або зверніться до адміністратора