emblem
Меню Закрити

Написати священику

(Тут ви можете запитати про свята, пости, сповідь, покликання, сімейні стосунки, Церкву та багато іншого)

"Всі разом" у Ґранаді

З 25 по 29 липня у м. Ґранада (Іспанія) відбувся XI з`їзд редемптористської молоді Європи, учасниками якого стала й українська молодь. Шістнадцять молодих людей із 12-ти редемптористичних парафій в Україні зібралися, щоб пережити неймовірну зустріч із 700 своїми європейськими ровесниками.

Прибувши у Ґранаду після довгої та важкої дороги, ми одразу мали нагоду ближче познайомитись з іспанською культурою та повністю проникнутись колоритом. Проте наступні дні з`їзду були не менш атмосферними: нас очікувала насичена і цікава програма та надзвичайно багато знайомств. Окрім глибокої молитовної програми, зокрема спільних Літургій, адорації хреста і урочистої процесії із розп’яттям та іконою Матері Божої Неустанної Помочі, організатори приготували учасникам насичену культурну програму. Оскільки Ґранада місто, яке потрібно відчути сповна, ми відвідали величний замок Альгамбра, святу гору Сакромонте з надзвичайними краєвидами та печери, а також стали очевидцями мюзикла про святого Альфонса. Родзинкою з’їзду став одноденний відпочинок у аквапарку.

Кожна провінція упродовж двох днів представляла свою місійну діяльність та культуру своєї країни. Покинути один приготований організаторами намет та перейти в інший було схоже на світову мандрівку, в якій одну країну від іншої віддаляє лише один крок.

Наступний, вже ХІІ з`їзд редемптористської молоді Європи відбудеться у Словаччині в 2021 році, на який наша молодь очікує із великим нетерпінням.

Анастасія Дзюдзя, МХС «Світло Христа»

Адміністратор

Коментарі

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Помилка
Отакої! Схоже, виникла непередбачена помилка. Будь ласка, спробуйте знову або зверніться до адміністратора