emblem
Меню Закрити

Написати священику

(Тут ви можете запитати про свята, пости, сповідь, покликання, сімейні стосунки, Церкву та багато іншого)

Ще про свято МБНП у Тернополі

У неділю, 1 липня 2018 р. у Тернополі ми урочисто вшановували свято Матері Божої Неустанної Помочі при однойменному храмі на бульварі Данила Галицького 1Б.

У сам день свята св. Літургію очолив Блаженніший Святослав, Глава і Отець Української Греко-Католицької Церкви. У своїй проповіді Блаженніший поєднав образ Бога неустанної допомоги з іконою Матері Божої Неустанної Помочі та словами потіхи і підбадьорення звернувся до чисельно присутніх вірних.

У переддень свята у згаданому храмі відбулись чування, що розпочались Великою Вечірнею з Литією, яку очолив єпископ-помічник Львівської архиєпархії владика Володимир (Груца). Опісля присутні мали нагоду переглянути прем’єру фільму «Ікона любові».

 

Після духовно-мистецької програми, приготованої театром Воскресіння, що діє при храмі МБНП, та її керівником Богданом Водяним, усі вирушили у молитовну ходу по бульвару Данила Галицького. В часі ходи квінтет семінаристів із духовної семінарії ім. Йосифа Сліпого з Великої Березовиці виконував духовні пісні. Своїм співом квінтет братів-семінаристів супроводжував святкові богослужіння у цей вечір.

Після повернення у храм духовно-молитовну програму продовжили Молебнем до Матері Божої Неустанної Помочі з помазанням єлеєм. Молитовні роздуми братів-редемптористів і місійних сестер-редемптористок переплетені піснями наповнювали подальшу програму, аж молитовну естафету перейняли спільноти Архибратства та Матерів в молитві.

На святі були присутніми редемптористи з інших країн, зокрема протоігумени редемптористів з Іспанії о.Хосе Луїз Бартоломе та з Польщі о. Януш Сок. Генеральний уряд Редемптористів з Рима представляв о. Йоганнес Рьомельт, який передав слова привітання від Архимандрита Згромадження редемптористів о. Майкла Брейля.

 

Від імені редемптористів особливу подяку скеровуємо усім, хто спричинився до того, щоби свято відбулося. Господь, який знає серця і бачить внесок кожного, хай винагородить сторицею.

З вдячністю - редемптористи

Адміністратор

Коментарі

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Помилка
Отакої! Схоже, виникла непередбачена помилка. Будь ласка, спробуйте знову або зверніться до адміністратора